luni, 17 mai 2010

Fotografii

luni, 17 mai 2010
Tam The - Stagiu de vara 2008, Eforie Sud
























0 comentarii

Desfasurarea cursurilor

Cursurile se vor desfasura intr-o metoda interactiva, se vor prezenta anumite principii comune mai multor ramuri, iar practicantii vor porni de aici in a se simti, in a deveni constienti de corpul lor si de raspunsurile pe care le primesc prin diverse senzatii.

In masura in care mai multe discipline sugereaza, vom incerca sa devenim constienti de ceea ce ne inconjoara, de energia care ne parcurge si care este in jurul nostru – vom incerca sa o simtim/vedem/atingem, sa ne jucam cu ea, sa invatam sa o canalizam pentru atingerea unei stari de sanatate fizica si relaxare mentala, pentru a intra in legatura cu partea divina din noi.

0 comentarii

Ce este gimnastica energetica?

Gimnastica energetica (tai chi, qi gong, tam the…) presupune o serie de miscari executate in scopul relaxarii corpului, avand ca urmare relaxarea mentala, in incercarea atingerii unei stari generale de armonie – minte, trup, spirit.

Consecintele sunt imbunatatirea starii de sanatate fizica si psihica a practicantului, atingerea unui confort mental si a unei stari de liniste interioara, acceptarea situatiilor cotidiene cu mai multa ingaduinta.

0 comentarii